Translate

neděle 10. srpna 2014

Základem je dobrý vývar

Připravit dobrý vývar není jen tak.Vyžaduje hlavně trpělivost a oddanost.
Nejlepší jsou jednoznačně hovězí vývary a tykový silný vývar dokáže vyhnat chřipku raz dva.

hovězí vývar připravíme takto:
Budeme potřebovat morkové kosti nebo žebra.
Vezmeme kořenovou zeleninu a nakrájíme ji na větší kostky.
Na oleji ji osmažíme do zlatova.
Do většího,vyššího hrnce přidáme hovězí kosti,které zalijeme studenou vodou.
Pak vaříme cca 3 hodinky na mírném ohni
Prvné hodinu sbíráme pěnu která se nám na hladině vytvoří.
Jakmile se přestane tvořit přidáme celý pepř,nové koření,bobkový list a dovaříme.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš komentář