Translate

pondělí 11. srpna 2014

Rajčatová polévka Italia

Nemyslete si prosím že když je v názvu "Italia" tak to musí být super drahá polévka.Odvážím si říct že výjde nanejvýš na 100 kč.
  • olivový olej
  • 1 šalotka
  • 3 stroužky česneku
  • 1 svazek bazalky
  • 500g loupaných rajčat
  • 1 rajčatový protlak
  • sůl
  • Bílé pečivo
  • pepř
  • 500 ml zeleninového vývaru
V hrnci na oleji orestujeme šalotku spolu s česnekem.
Přidejte polovinu svazku bazalky,rajčata,protlak,sůl a pepř.
Promíchejte a vařta cca 15 minut.
Potom přidejte na plátky nakrájené bílé pečivo.
Zalijte vývarem a vařte do zhoustnutí 20 minut.
Odstavte a nechte 15 minut odležet.

Na talíří zakápněte olivovým olejem a ozdobte bazalkou.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš komentář