Nemyslete si prosím že když je v názvu "Italia" tak to musí být super drahá polévka.Odvážím si říct že výjde nanejvýš na 100 kč.
- olivový olej
- 1 šalotka
- 3 stroužky česneku
- 1 svazek bazalky
- 500g loupaných rajčat
- 1 rajčatový protlak
- sůl
- Bílé pečivo
- pepř
- 500 ml zeleninového vývaru
V hrnci na oleji orestujeme šalotku spolu s česnekem.
Přidejte polovinu svazku bazalky,rajčata,protlak,sůl a pepř.
Promíchejte a vařta cca 15 minut.
Potom přidejte na plátky nakrájené bílé pečivo.
Zalijte vývarem a vařte do zhoustnutí 20 minut.
Odstavte a nechte 15 minut odležet.
Na talíří zakápněte olivovým olejem a ozdobte bazalkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkujeme za Váš komentář