Translate

neděle 2. listopadu 2014

Pumpkin Soup

dýně Hokkaido, nakrájená na kostky (nemusí se loupat) 1 kg
cibule, nakrájená najemno2 ks
olivový olej 4 lžíce
zeleninový vývar, připravený z 1 a půl kalíšku Knorr Bohatý bujón Zeleninový 700 ml
smetana ke šlehání 100 ml


V hrnci rozehřejte olivový olej a pozvolna na něm opékejte cibuli. Až zesklovatí, tak přidejte pokrájenou dýni a opékejte dalších 10 minut.
Zalijte vývarem připraveným z 1 a půl kalíškuKnorr Bohatý bujón Zeleninový a vařte zhruba dalších 15 minut, dokud nebude dýně měkká. Rozmixujte ručním mixérem, přilijte smetanu a ještě pár minut povařte.
Podávejte posypanou opečenými dýňovými semínky, mandlemi nebo Feta sýrem.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš komentář